EUROPAPIER NA FRANKFURTSKEM KNJIŽNEM SEJMU

Europapier bo ponovno prisoten na Frankfurtskem knjižnem sejmu, ki bo potekal od 16. do 20. oktobra 2019. Navdušeni smo nad ponovnim srečanjem ljubiteljev papirja, založb, muzejev, agencij, grafičnih oblikovalcev ter tiskarjev z vsega sveta.

Obiščite skupino Europapier v Hali 4.1, na stojnici L69.

Kako v skupini Europapier ustvarjamo čarobnost?

Že več kot štiri desetletja s strastjo skrbimo za naše stranke. Naš skrbno izbran asortiman papirja in kartona je zasnovan tako, da ustreza potrebam založništva. Danes smo vodilni trgovec v Srednji in Vzhodni Evropi ter Rusiji. S podružnicami po vsej regiji, z več kot 60 skladišči in 1.000 strokovnjaki, smo hitro delujoči, zanesljivi in kompetentni partnerji. Smo povsod, kjer vi tiskate!

Vaša knjiga in naši papirji - odlično ujemanje!

V zadnjih desetletjih smo s pridobljenim strokovnim znanjem izpopolnili in nadgradili naš asortiman:

Ponosno ponujamo celovite in namenske rešitve na naslednjih področjih:

Frankfurtski knjižni sejem se enkrat na leto spremeni v svetovno prestolnico idej. To je najpomembnejše mednarodno mesto trgovanja za vsebine vseh vrst - od romanov in otroških knjig do znanstvenih zbirk podatkov. Tu strokovnjaki iz globalnega založništva srečujejo partnerje iz tehnološke industrije in s tem povezane kreativne panoge, kot so film in igre, od koder se ustvarjajo nova sodelovanja in poslovni modeli.

Najdete nas v katalogu razstavljalcev Frankfurtskega knjižnega sejma.

Z veseljem vam predstavljamo naše podporne partnerje: