Europapier Alpe predstavlja Showroom

 

S ponosom vam predstavljamo razstavni prostor, ki smo ga skrbno pripravljali za vas – Europapier Alpe SHOWROOM.

V Showroomu si boste lahko ogledali materiale iz našega celotnega prodajnega programa, vsekakor pa vas ne bomo pustili ravnodušnih, saj smo za vas pripravili še več! Poskrbeli smo za štiri razstavne prostore, v katerih si lahko v živo ogledate vzorce materialov iz naših prodajnih programov – GRAFIČNI PAPIRJI in KARTONI, VIZUALNE KOMUNIKACIJE, HIGIENA ter INDUSTRIJSKA EMBALAŽA.

Na področju vizualnih komunikacij vam nudimo širok nabor materialov, od tiskalnikov proizvajalca Roland, samolepilnih folij 3M in Metamark do papirja in drugih materialov lastne blagovne znamke myMEDIA by Europapier. Ponudbe za vas pripravljamo prilagojeno in stremimo k uresničevanju vaših želja. V 21. stoletju smo tudi pomembni promotorji trajnosti, zato boste v našem prodajnem programu našli tudi ekološke in PVC-free materiale.

V našem higienskem programu boste našli vse, kar iščete – nudimo vam vse od toaletnega papirja do podajalnikov, mil in opreme za čiščenje.

Prodajni program segmenta Higiena je od junija 2023 na voljo tudi v obliki kataloga. Če želite prejeti svoj izvod, nas pokličite na telefonsko številko (01) 54 72 100 ali nam pišite na e-poštni naslov higiena@europapier.si.

Pohvalimo se lahko z enim največjih, najzanimivejših ter modernih, a hkrati zimzelenih prodajnih programov na področju grafičnih papirjev in kartonov. Pridružite se nam v Showroomu in si vzorce papirja oglejte od bliže, da bodo vaši končni izdelki poželi pohvale in takšne rezultate kot vaše vizije.

V pomoč pri uresničevanju ciljev vam je lahko tudi naš novi katalog Design papirjev, v katerem boste našli kar pet popolnoma novih zbirk. V osredju kataloga so ekološki papirji in želja po trajnosti v papirni industriji.

Naša glavna skrb je, da vam optimalno svetujemo pri izbiri pakirnih materialov. Ne glede na to, ali gre za konstrukcijsko embalažo, prekomorsko embalažo, zavarovanje tovora pri transportu ali pravo opremo za potrebe pakiranja – boste pri nas vedno našli ustreznega sogovornika in ponujeno rešitev.

Namen Showrooma je poleg predstavitve naših izdelkov tudi, da se ustvarijo posebni prostori, namenjeni sestankom in izobraževanjem  ter drugim priložnostim za razvoj prodajnih programov. Gre torej za nekaj posebnega, privlačnega za stranke in obiskovalce.

Obljubljamo, da smo z novim Showroomom sledili vrednotam Skupine Europapier
– SPOŠTOVANJE – ODGOVORNOST – ODLIČNOST –
in tudi v idejni zasnovi sledili trendom in nujnosti po trajnem delovanju.

Vljudno vas vabimo, da si našo prodajno ponudbo ogledate tudi v živo. Obiščite nas na Leskoškovi cesti 14, 1000 Ljubljana, in doživite naše materiale iz prve roke.

Za dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki 01/54-72-100 in na e-poštnem naslovu office@europapier.si.

Veselimo se vašega obiska!

Z lepimi pozdravi,
Europapier Alpe d.o.o.

V Ljubljani, 4. 9. 2023